BOSTON PIZZA SCHEPDAAL

BOSTON PIZZA SCHEPDAAL Boston Pizza Schepdaal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Boston Pizza Schepdaal. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 21:12 Lekker alles was ok
26 mei 2022 om 8:50 had een kortingsbon van 28€ en die is er niet afgegaan!!!!
26 mei 2022 om 6:09 Perfect zoals altijd!
23 mei 2022 om 22:58 Livré en plus d une heure Les patatoes n etaient pas cuite sur ma pizza Les menus sont livrés sans patatoes il faut les payer en supplement bizarre pour un menu...
21 mei 2022 om 20:28 Ik bestel veel bij Julie, meestal pasta maar nu die wrap was echt zeer slecht, Patatoes helemaal wak Ik ga het bij pasta houden in het vervolg
20 mei 2022 om 21:25 Heel lang wachten
17 mei 2022 om 23:12 Perfect in orde, zeer snelle en vriendelijke bediening.
16 mei 2022 om 10:51 Zoals altijd: heerlijke,warme pizza's, geleverd binnen de vooropgestelde tijd, zelfs als dit in een café op de boerenbuiten is! Topservice...en ik denk dat er vrienden overhaald zijn om ook bij jullie te bestellen!
16 mei 2022 om 9:17 AANRADER! Heel snel en warm bezorgd (ondanks weekenddrukte) en vriendelijke personeel. Kwaliteitsvolle pizza's. We bestellen nergens anders meer dan hier ;-)
10 mei 2022 om 23:20 de burgers en de pizza waren top!! De potatoes die erbij kwamen waren niet helemaal gaar, wel goed gekruid. Even zelf terug in de pan gesmeten en eten maar
6 mei 2022 om 22:13 Comme d'habitude, commande au top ... Remas arrivé bien chaud, emballage séparé entre chaud et froid ... livreur Najib, très gentil, souriant, serviable ... resto que je conseille fortement ... merci pour tout ...
4 mei 2022 om 9:05 Pizza's werden 40 minuten te laat geleverd, ik neem de chauffeur niets kwalijk, blijkbaar moest hij eerst bij andere adressen leveren. Tav management : gelieve jullie chauffeurs niet te veel leverpunten te geven.